Kontakt oss

Andreas Folkvord
Stilling:
Managing Partner
Rosenholm Campus
Rosenholmveien 25
1414 Trollåsen
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
tel: +47 970 55 588
Last ned informasjonen som: vCard

Sosial Medier

Biografi

Før han startet TrueNorth Consulting var Folkvord Director, asset management and leasing i Sektor EiendomsUtvikling, et av de ledende kjøpesenterselskapene. Folkvord ledet 10 eiendomssjefer og var ansvarlig for Sektors totale inntektsside. Sektor eiendomsUtvikling omsatte i 2012 for 1,3 MRD NOK.

Før Folkvord ble ansatt i Sektor EiendomsUtvikling var han Direktør Rådgivning i Optimum ASA, Norges eldste frittstående selskap innen økonomisk rådgivning. Optimum har spesialisert seg på segmentet eiere, ledere, partnere og gründere og er et av få selskaper innen sin nisje som i 2008 leverte positiv avkastning til sine kunder. Folkvord har resultatansvaret for selskapets fem kontorer i Norge.

Tidligere ansatt som Partner i Mercuri International Norge og jobber med leder -og salgsutvikling hos kunder i Norge, øvrige Europa, USA, Midtøsten og Sørøst Asia. Folkvord besitter en svært bred kompetanse innen salg og ledelse i internasjonale miljøer. Han har valgt å spesialisere seg spesielt innen salg og ledelse i de sterkt voksende markedene i Midtøsten og Sørøst Asia.

Var i en alder av 30 år den yngste partneren i Mercuri Internationals verdensomspennende nettverk av konsulenter. Har oppnådd meget sterke resultater i forbindelse med trening av telefonkonsulenter for kjente merkevarer som Visma, Talk2me, Acta, DnB NOR, Vital, Kelly Services, Orkla Finans, Opinion med flere. Effekten av utviklingsprosessene som ble gjennomført kunne variere fra 100 til 5-600 % endring i antall kundemøter og salg CRM sjef i yaTack ASA med ansvar for det norske markedet. Folkvord har tidligere hatt en rekke jobber innen salg og kundebehandling.