Om True North Consulting

Om TRUE

Med fokus på prestasjoner

TrueNorth Consulting leverer konseptutvikling innen salg, ledelse og kommunikasjon – samt målrettet opplæring og trening. Verken salg eller ledelse er kunnskap alene, det er ferdigheter i utøvelse som skaper resultater. 

Fra True potensiale til True ytelse

I TrueNorth har vi ett mål for øyet: å oppnå banebrytende prestasjoner og resultater. Resultater som skremmer konkurrentene - resultater som bare kan oppnås av mennesker som presterer optimalt.

Vårt mål er enkelt:

TrueNorth Consulting skal levere markedets beste tjenester innenfor konseptutvikling og trening på salg, ledelse og strategisk kommunikasjon – punktum.

True resultater

krever at man avdekker uutnyttet menneskelig potensial, dyrker kritiske ferdigheter og, aller viktigst, gjennomfører praktisk trening som gir permanente, resultatfremmende atferdsmønstre.

Manglende evne til å utvikle seg er konkurrentenes sterkeste fordel

En idrettsutøver trener hver eneste dag for å opprettholde og for å øke sin ytelse – fordi de vet at ytelse og resultater som skapes har en direkte kobling til treningen som legges ned. Det samme er sant for salg og ledelse; ingen som leverer på topp eller har ambisjoner om å levere på topp når sine mål uten personlig vekst, utvikling og trening. Hvis du skulle innvilget din argeste konkurrent ett eneste ønske - kan det være at de hadde ønsket seg at du aldri endrer måten du jobber på i dag.

TrueNorth Consulting jobber lite med «store ord» og langt mer med hva den enkelte leder og selger skal si og gjøre hver eneste dag for å skape ekstraordinære resultater.

Det viktigste elementet er konsulentene som skal levere. Det er konsulentens dedikasjon, kunnskap og ytelse som avgjør hvilke resultater som skapes.

Velkommen til TrueNorth Consulting, et selskap som finner sin dedikasjon i kunders ekstraordinære resultater. Det er nettopp derfor vi har valgt navnet «TrueNorth», den eneste rette linjen mot det ultimate polpunktet - dine og organisasjonens mål. 

TrueNorth – nye veier til bedre prestasjoner

Last ned vår prosjyre

Siste nytt:

27.04.2020

Digital training: TNC contracted to deliver strategic communication training for Bane NORs Strategic Service leadership team

24.04.2020

Digital booktrening for Telia skapte rekord resultat

01.29.2020

Building on 2019s successful "Bitesize" training concept in presentation techniques for Telia, where TNC partnered with Telia's internal training coaches, TNC will deliver Bitesize Rhetoric training in 2020: Communicating clearly and convincingly