Divider

Retorikk og strategisk kommunikasjon

Verktøy og teknikker for overbevisende kommunikasjon

Banebrytende kommunikasjon

Suksess innenfor salg, ledelse og lagarbeid er direkte avhengig av vår evne til å kommunisere vår kunnskap, våre ideer, erfaring og løsninger på en tydelig og overbevisende måte. For å få gjennomslag holder det ikke at mottakerne forstår vårt budskap, men også at de føler budskapet. 

Dette praktiske og løsningsfokuserte kurset tar for seg ulike metoder innenfor retorikken og overfører  disse direkte til strategisk kommunikasjon.   Deltakerne tilegner seg verktøy, teknikker og ferdigheter som vil gjøre dem i stand til å adressere et hvilket som helst publikum. Blant annet får deltakerne kunnskap om hvordan de raskt og effektivt kan formulere klare, konkrete og overbevisende budskap, skape en engasjerende kommunikasjonsopplevelse og inspirere ethvert publikum til handling. Når disse metodene er godt innlært, gir det deltakerne ferdigheter til å overbevise hvem som helst om hva som helst, når som helst.

Ved kursets slutt vil deltakerne være inspirert og praktisk utstyrt til å kunne:

Publikum:  Analysere, adressere og tilpasse seg ethvert publikum og enhver kommunikasjonsstil

Budskap:    Definere krystallklare, publikumsorienterte budskap

Innhold:     Forfatte strategisk overbevisende innhold gjennom bruk av tre ulike overtalelsesstrategier

Struktur:    Systematisk strukturere budskap for størst mulig klarhet, gjennomslagskraft og publikumsvirkning

Fremførelse:    Fremføre budskap som ikke bare formidler ideer, men også følelser og engasjement. Budskap som involverer, engasjerer og  inspirerer ethvert publikum til handling

Opplæringsmetodikk

Dette kurset er basert på en teori – eksempel – utførelsespedagogikk med diskusjoner i plenum, gruppeoppgaver for små grupper, og hyppige videoeksempler.  Deltakere utarbeider, presenterer og får tilbakemelding på 2-3 ulike budskap gjennom samlingen. Opplæringen er basert på reelle, arbeidsrelaterte eksempler og emner.

TrueNorth Consulting ble etablert i 2013 med visjonen å bli den flinkeste aktøren i markedet til å skape varig endring av salgs- og lederatferd.  TNC er i dag etablert som en pålitelig partner for kunder på fire kontinenter hvor vi siden oppstarten har utviklet salgs- og lederpotensialet hos en rekke små og store selskaper over hele verden medregnet 17 av de største selskapene i Norge, seks nasjonale olympiske komiteer og UEFA.

Gjennom 40 års erfaring med å fremme salgsvekst, transformere ledelse og effektivisere kommunikasjon er TrueNorth Consulting dedikert til å skape ekstraordinære resultater for våre kunder – hver dag!

TNC er tro mot vår kompetanse og jobber utelukkende innenfor følgende fagfelt:

  • Salgstrening
  • Operativ ledelse
  • Teamutvikling
  • Retorikk
  • Kultur

”I can win an argument on any topic, against any opponent. People know this, and steer clear of me at parties. Often, as a sign of their great respect, they don't even invite me.” 

Dave Barry

Om TrueNorth Consulting

TrueNorth AS
Org. Nummer: 912 343 421
Rosenholmveien 25
NO-1414 Trollåsen
Norway

© 2020 Produsert av Rena Media DA