Richard B.
Stephenson

Founding Partner
+47 917 43 944
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Richard B. Stephenson er ekspert på overbevisende kommunikasjon og jobber til daglig hos TrueNorth Consulting i Oslo.  Han er opprinnelig fra Canada, og har 20 års erfaring som kursleder og konsulent innen salg, ledelse og strategisk kommunikasjon. Richard har utført oppdrag for en rekke lokale og globale tungvektere inkludert Accenture, Microsoft, McKinsey, Deloitte, BDO, DNB, IF, Gjensidige, Tryg, Visma, NSB, Aker Solutions, Bouvet, Statkraft, Sony, Shell, ORKLA, IKEA, TINE, Mercuri International, Lowe Worldwide og mange andre.

Etter avsluttende eksamener i bedriftsøkonomi (markedsføring), statsvitenskap og filosofi i Canada, begynte Richard sin karriere i 1996 som konsulent innen bedriftskommunikasjon ved Polaris Institute AS.  Allerede i sitt andre år avanserte Richard til stillingen som salgsleder.  Innen fire år hadde han gått gradene via stillinger som seniorkonsulent og administrerende direktør til eierposisjon I selskapet.

I 2000 ble Richard spurt om å slutte seg til, og bidra til å utvikle, Norges første selskap for opplæring innen retoriske ferdigheter, Logografia. I 2002 ble han forfremmet til seniorkonsulent, og i 2003 ble han partner og administrerende direktør I Logografia.

I tillegg til å kurse mange av Norges fremste ledelses- og salgsteam, har Richard også hatt konsulentrolle innen en rekke prestisjefylte prosjekter, deriblant Ski-VM i Oslo 2011, der han stod for Oslos vinnerpresentasjon.  Richard utviklet også Sveriges vinneranbud som vertskapsland for VM i Muay Thai 2016, og har hjulpet NCE Smart Energy Markets til å oppnå NCE- og GCE-status, noe som sikrer statlige forskningsmidler i henholdsvis 5 og 10 år.

I dag er Richard Founding Partner hos TrueNorth Consulting hvor han leder programmer for ledelsesutvikling i tretten land, er partner for kommunikasjons- og ledelsesopplæring for seks nasjonale olympiske komiteer, den Europeiske Olympiske Komité og UEFA, driver opplæring og konsulentvirksomhet for 16 av Norges 20 største selskaper, og holder jevnlig innlegg om strategisk kommunikasjon på salgs- og ledelseskonferanser ved siden av å forelese ved en rekke universiteter og høyskoler.

Richard B Stephenson

TrueNorth AS
Org. Nummer: 912 343 421
Rosenholmveien 25
NO-1414 Trollåsen
Norway

© 2020 Produsert av Rena Media DA