Andreas
Folkvord

Managing Partner
+47 970 55 588
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andreas er i dag Managing Partner i selskapet TrueNorth Consulting, et nytt selskap som likevel kan skilte med mer enn 25 års erfaring med å hjelpe ledende selskaper å nå sine ambisiøse mål. Det er ikke voldsom bredde i det TrueNorth Consulting leverer, samtidig skaper leveransene fra TNC ekstraordinære resultater for kundene. Selskapets spissede fokus omfatter rådgivning og trening innen salg, operativ ledelse og kommunikasjon og selskapet har erfaring fra 16 av de 20 største selskapene i Norge.

Før han startet TrueNorth Consulting var Folkvord Director, asset management and leasing i Sektor EiendomsUtvikling, et av de ledende kjøpesenterselskapene i Norge. Folkvord ledet 10 eiendomssjefer og var ansvarlig for Sektors totale inntektsside. Sektor EiendomsUtvikling omsatte i 2012 for 1,3 MRD NOK.

Før Folkvord ble ansatt i Sektor EiendomsUtvikling var han Direktør Rådgivning i Optimum ASA, Norges eldste frittstående selskap innen økonomisk rådgivning. Optimum har spesialisert seg på segmentet eiere, ledere, partnere og gründere og er et av få selskaper innen sin nisje som i 2008 leverte positiv avkastning til sine kunder. Folkvord har resultatansvaret for selskapets fem kontorer i Norge.

Tidligere ansatt som Partner i Mercuri International Norge og jobber med leder -og salgsutvikling hos kunder i Norge, øvrige Europa, USA, Midtøsten og Sørøst Asia. Folkvord besitter en svært bred kompetanse innen salg og ledelse i internasjonale miljøer. Han har valgt å spesialisere seg spesielt innen salg og ledelse i de sterkt voksende markedene i Midtøsten og Sørøst Asia. Var i en alder av 30 år den yngste partneren i Mercuri Internationals verdensomspennende nettverk av konsulenter.

Folkvord har oppnådd sterke resultater i forbindelse med trening av selgere og ledere hos kjente merkevarer som Jotun, Visma, DnB, TINE, BDO, Storebrand, Dipper, Opinion, Olympiatoppen Posten .

Folkvord har en mastergrad i markedsføring og ledelse fra Norges MarkedsHøyskole (NMH)

Andreas Folkvord

TrueNorth AS
Org. Nummer: 912 343 421
Rosenholmveien 25
NO-1414 Trollåsen
Norway

© 2020 Produsert av Rena Media DA