Espen Bjerke

Seniorkonsulent
+47 907 50 785
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Espen har mer enn 25 års erfaring innenfor salg og salgsledelse. Han har I tillegg spesialistkompetanse innenfor operativt salg, og utøvelse av rollen som Key Account Manager overfor privat og offentlige virksomheter. Sin første lederrolle fikk han i rollen som salgssjef med ansvar for salg av medisinsk forbruksvarer til offentlig og private helseinstitusjoner.

Senere i karrieren jobbet Espen som salgssjef mot HORECA-markedet og deretter som Salgsdirektør i et ledende amerikansk legemiddelselskap.

I tillegg til erfaringen med operativt salg og salgsledelse har Espen mer enn 10 års erfaring i rollen som rådgiver i Mercuri International og ManagementMill. I Mercuri hadde Espen en todelt rolle som rådgiver ovenfor Mercuris kunder og også som Salgsdirektør med ansvar for internasjonalt samarbeid samt rekruttering og styring av nye konsulenter.

Som rådgiver har Espen jobbet med store prosjekter nasjonalt og internasjonalt innenfor ulike bransjer og nivåer i organisasjonene. Espen har spesielt sterk kompetanse innenfor legemiddel, forbruksvarer, industri, finans og reiseliv.

Gjennom erfaringen med operativt salg og ledelse, kombinert med rådgivererfaring etter mange år som konsulent, har Espen et solid fundament for å kartlegge og forstå kunders utfordringer - og iverksette tiltak som gir kundene forutsetninger til å skape varig endring av atferd og kompetanse.

Før Espen begynte i TrueNorth Consulting var han salgsdirektør i Wittusen & Jensen hvor han ledet en salgsorganisasjon med mer enn 50 selgere og salgssjefer.

Espen er Markedsøkonom fra BI


Espen Bjerke

TrueNorth AS
Org. Nummer: 912 343 421
Rosenholmveien 25
NO-1414 Trollåsen
Norway

© 2020 Produsert av Rena Media DA